top of page

FAQ

Hoe lang duurt een sessie ?

Een sessie duurt tussen de één en twee uur. Tijdens de startsessie bepalen we samen het doel dat je wilt bereiken en de manier waarop het bereiken van dit doel zal worden beoordeeld (de meting). Ook de duur en de kosten van de coaching worden afgesproken.

Sessies kunnen plaatsvinden op Emile Bocktaellaan, 132, in jouw organisatie of bedrijf en/of via videoconferentie, afhankelijk van jouw wensen.

Hoe lang duurt een coachingstraject ?

Dit hangt af van je doelstelling. Over het algemeen duurt het coachingstraject tussen de 7 en 10 sessies. Loopbaanheroriëntatiecoaching duurt enkele maanden en omvat ongeveer tien sessies. Het coachingritme is meestal één sessie om de twee tot drie weken.

De duur van bedrijfs- of organisatiecoaching wordt bepaald in overleg met human resources en de leidinggevende. De duur van het coachingproces wordt ook ingeschat tijdens de eerste sessie.

Wat gebeurt er tijdens de eerste sessie (startsessie) ?

De eerste sessie bestaat uit het samen bepalen van jouw coachingsdoelen, evaluatiecriteria en een schatting van het aantal sessies die je nodig zal hebben

Wat gebeurt er tijdens volgende sessies ?

Bij elke sessie valideren we samen de fase die u wilt bereiken om uw doelstelling aan het einde van het coachingsproces te bereiken.

Wat zijn ieders verantwoordelijkheden ?

De coach is verantwoordelijk voor het proces en heeft een middelenverbintenis; jij, de klant, bent verantwoordelijk voor het resultaat. De coach begeleidt je op je coachtraject en houdt je doel voor ogen.

Waar vindt de coachingsessie plaats ?

De sessie vindt plaats in het LoPsyMe centrum, Rommelaerelaan 215 in Jette, of via videoconferentie, afhankelijk van je voorkeur. Voor in-company coaching kan ik naar je toe komen of je coachen via videoconferentie, maar het kan nuttig zijn om sessies te plannen op een andere plaats dan je gebruikelijke werkplek.

bottom of page