top of page

Coach voor bedrijven
en particulieren

Gecoacht worden om je professioneel op je best te voelen

Mijn filosofie: gecoacht worden om je op je professioneel best te voelen

Je op je juiste professionele plaats voelen, stelt je in staat om in harmonie te zijn met je diepste natuur en met je omgeving, wat vervulling en welzijn brengt.

photo260620_site.jpg

Wie ben ik ?

Ann Saunders ICF-gecertificeerde coach (ACC)

Ik werk met leidinggevenden, managers en teams in bedrijven en organisaties, maar ook met particulieren. Ik ben gepassioneerd door mensen, ontdekkingen en authentieke uitwisselingen, en dat is wat me naar coaching heeft geleid. Ik geloof dat het essentieel is om je waarden te respecteren en afgestemd te zijn op je professionele omgeving. Ik kan je een partnerschap aanbieden om je te helpen je doelen te bereiken. Ik ben tweetalig in het Engels en Frans, met een zeer goed niveau van het Nederlands. Ik bied coaching (één-op-één en in groep) in alle 3 de talen. Ik werk samen met Het Coachingatelier en aanvaard VDAB loopbaancheques.

Aanbevelingen van cliënten

GETUIGENISSEN

Sebastian S., Medisch directeur

“Dankzij deze loopbaancoaching heb ik kunnen bepalen in welke managementfunctie ik het verschil kan maken in een omgeving die bij me past."

Pascale G., Coördinator

“Dankzij deze coaching kon ik onderscheiden wat ik graag deed, de waarden identificeren die belangrijk voor me waren en mijn talenten onthullen, wat me hielp om mijn carrièreplan te definiëren”

Frédéric D., aandeelhouder

“Dankzij Ann’s coaching konden de 3 co-CEO's het eens worden over de rol van elke manager (en hun team)”

bottom of page