top of page

Wie ben ik ?

photo_linkedInlast.jpg

OVER MIJ

Ann Saunders
ICF gecertificeerde Coach

Met 20 jaar ervaring in HR en management, voornamelijk in de non-profit sector (zowel in België als internationaal), coach ik individuen en bedrijven die ervan overtuigd zijn dat "je professioneel op je best voelen" essentieel is om hun doelstellingen of missie te bereiken.

Ik ben een ICF-gecertificeerde coach (ACC) en ik ben opgeleid in vaardigheidsevaluatie en in "coaching bij burn-out". Ik ben tweetalig in het Engels en Frans en spreek zeer goed Nederlands.

Ik geef coaching (ëen-op-ëen en in groep) in deze drie talen, waaronder sinds september 2020 voor DAOUST (outplacement en inplacement). Ik werk samen met Het Coachingatelier en aanvaard VDAB loopbaancheques.

 

MIJN AANPAK

Je professioneel op je best voelen

Mijn vaststelling (van wat ik gezien en ervaren heb) en mijn overtuiging is dat het essentieel is om zowel betekenis te vinden in wat je doet als om plezier te hebben in je werk, terwijl je bouwt aan je vaardigheden en je er je brood mee verdient. De zoektocht naar deze balans ("je professionneel op je best voelen") vraagt soms om coaching.

Formes graphiques
bottom of page